Skip to main content
| Nicolette | Nieuws

Sportcafé gemeente Medemblik

Beste sportliefhebber,
 
Na lang wachten is het zover: het sportcafé in de gemeente Medemblik! We hebben een vol programma met veel informatie, maar ook zeker ruimte om te netwerken! Daarnaast kan je na opgave voor het sportcafé ook nog een waterton winnen! 

Programma 
18:30 – 19:00 Inloop
19:00 – 19:30 NH Actief, services (ASM, meer vrijwilligers in korte tijd, besturen met impact), workshop ‘Promoot je vereniging’ en JOGG 
19:30 – 20:00 Voorstellen kernteam en informatie Sportakkoord
20:00 – 21:45 Aan de slag met thema’s sportakkoord
21:45 – 22:15 Borrel (niet verplicht)
  

Thema's Sportakkoord 
Tijdens het Sportcafé zal je aan de slag gaan met de verschillende thema's van het sportakkoord. Het is daarom aan te raden om met meerdere personen uit een vereniging bij de avond aanwezig te zijn. Op deze manier kan je als vereniging bij meerdere thema's aansluiten. 

  • Inclusief sporten en bewegen/vaardig in bewegen: de ambitie is dat iedereen een leven lang plezier kan beleven aan sporten en bewegen. Ongeacht belemmeringen vanwege leeftijd, fysieke of mentale gezondheid, etnische achtergrond of sociale positie. 
  • Vitale sportaanbieders: de ambitie is om alle typen aanbieders van sport en bewegen toekomstbestendig te maken, zodat sport en bewegen voor iedereen toegankelijk en bereikbaar blijft.
  • Positieve sportcultuur: de ambitie is dat iedereen overal met plezier, veilig, eerlijk en zorgeloos kan sporten.

Weet je al bij welke thema's je wilt aansluiten? Laat dit dan weten tijdens het aanmelden.

Aanmelden
Wil je ook aanwezig zijn, maar heb jij je nog niet aangemeld? Klik dan op de link (https://www.noordhollandactief.nl/activiteiten?gemeente%5B0%5D=107&sort=name&zoeken=sportcafe) of mail naar  aanmelden kan tot 19 maart.

Met sportieve groet,
 
Nicolette Bijlsma
 
Buurtsportcoach gemeente Medemblik
Team Sportservice West-Friesland